Τρόποι Πληρωμής/Αποστολής & Πολιτική Υπαναχώρησης

Τρόπος πληρωμής και Λήψης Προϊόντος

Η πληρωμή του αντίτιμου Κλαδικής Μελέτης/Συνδρομής/Business Report μπορεί να πραγματοποιηθεί και ηλεκτρονικά με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Ο Πελάτης-Χρήστης εισάγει στη σχετική θέση της ιστοσελίδας τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση τιμολογίου προς χρέωσή του.

Με την υποβολή της παραγγελίας, θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στο Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας. Τα στοιχεία σας δεν αποθηκεύονται στην ιστοσελίδα μας. 

 

Eντός μίας ώρας από την αποδοχή της ηλεκτρονικής πληρωμής, ο Πελάτης-Χρήστης έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει (download) και να αποθηκεύσει την Κλαδική Μελέτη ή του Business Report στον υπολογιστή του.

Όσον αφορά την αγορά ετήσιας συνδρομής, εντός μιας ώρας, ένας σύμβουλος της ICAP CRIF θα επικοινωνήσει μαζί του για την επιβεβαίωση της έναρξης της συνδρομής.

Ασφάλεια
Για την ασφάλεια των δεδομένων κατά τη λειτουργία της ιστοσελίδας www.icapcrif.com χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) με την κρυπτογράφηση 128-bit, η οποία θεωρείται ως η πλέον ισχυρή για τη διασφάλιση των online εμπορικών συναλλαγών. Έτσι κρυπτογραφούνται όλα τα δεδομένα που καταχωρίζονται από τους χρήστες, όπως ονοματεπώνυμο ή επωνυμία, διεύθυνση, πωλούμενο προϊόν, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ώστε να μην είναι δυνατό να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο διαδίκτυο.


Το πρωτόκολλο SSL αποτελεί παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Κατά την κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, έτσι ώστε προστατεύονται κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά τους.


Δικαίωμα Υπαναχώρησης/Ακύρωση Παραγγελίας

Ο Πελάτης-Χρήστης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από τη σύμβαση παροχής Κλαδικής Μελέτης/Business Report εντός 14 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και την αντίστοιχη  χρέωση της κάρτας του, εφόσον μέχρι την άσκηση του δικαιώματός του υπαναχώρησης δεν έχει λάβει τη ζητούμενη Κλαδική Μελέτη/Business Report. Μετά την έναρξη της ετήσιας συνδρομής, δεν υπάρχει η δυνατότητα αναίτιας υπαναχώρησης από τη μεριά του πελάτη.