Εντοπίζουμε τις ευκαιρίες.

Επικεντρωθείτε στις πωλήσεις.

Η online Marketing & Sales πλατφόρμα που προσφέρει πρόσβαση στη μεγαλύτερη βάση δεδομένων στα Βαλκάνια, με στοιχεία για επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο.

  • • Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερες από 1.5 εκατομμύριο επιχειρήσεις.
  • • Αξιοποιήστε τις έξυπνες λειτουργίες και μειώστε τον κύκλο πώλησης.

Αξιόπιστα Δεδομένα

Πληρότητα Δεδομένων

Τα δεδομένα που βρίσκονται στην πλατφόρμα είναι συνδυασμός πληροφοριών από επικαιροποιημένες πηγές δεδομένων και πρωτογενή έρευνα της ICAP CRIF. Εμπιστευτείτε τις καθώς ανανεώνονται, διορθώνονται και ελέγχονται σε τακτική βάση.

Αποκτήστε πρόσβαση σε δεδομένα που προσφέρουν αναλυτική και σε βάθος πληροφόρηση για εμπορικά, οικονομικά και διοικητικά στοιχεία της εκάστοτε επιχείρησης, και αξιοποιήστε τα για την καλύτερη στόχευση των υποψήφιων πελατών σας.

Έξυπνες αναζητήσεις

Ευέλικτα πακέτα συνδρομής

Δημιουργήστε το ιδανικό προφίλ των δυνητικών πελατών σας, ορίζοντας εσείς τις παραμέτρους και τις βαρύτητες με γνώμονα τις ανάγκες της επιχείρησής σας, και εκμεταλλευτείτε την έξυπνη αξιολόγηση της πλατφόρμας, για αποτελέσματα ακριβείας.

Γνωρίστε δωρεάν την πλατφόρμα, επιλέξτε στη συνέχεια το πακέτο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας και εκμεταλλευτείτε άμεσα τη δυναμική και έξυπνη πλατφόρμα για τον εντοπισμό δυνητικών πελατών σας.

Βρείτε επαφές που μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικές ευκαιρίες πώλησης.

Κάντε σήμερα μία δωρεάν δοκιμή

Κυριαρχήστε στις αγορές

Ενημερωθείτε έγκαιρα για νέες επιχειρήσεις και επικοινωνήστε πρώτοι μαζί τους

Νέες Ευκαιρίες Ανάπτυξης

Βρείτε τις επιχειρήσεις που θα γίνουν οι αυριανοί σας πελάτες μέσα από καινοτόμα εργαλεία ανάλυσης, επιλέγοντας περισσότερα από 50 διαφορετικά κριτήρια στην αναζήτησή σας, όπως κλάδος (NACE2 και κατηγοριοποίηση ICAP CRIF), περιοχή, μέγεθος εταιρείας (αριθμός υπαλλήλων, κεφάλαιο, κέρδη κα), νομική μορφή, εταιρείες εξαγωγών/εισαγωγών, καινούργιες επιχειρήσεις κ.α. Επικοινωνήστε πρώτοι με τις νέες επιχειρήσεις και δημιουργήστε ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Πρόσβαση σε Αποκλειστικές Πληροφορίες

Αναζητήστε αποκλειστικές πληροφορίες για περισσότερες από 1.5 εκατομμύριο επιχειρήσεις όπως ποσοστά και χώρες εισαγωγών/εξαγωγών, εμπορικά σήματα, τοπικούς αντιπροσώπους, lead scoring. Αποκτήστε εικόνα της αγοράς με άμεση πρόσβαση σε κλαδική πληροφόρηση, που αφορά σε περισσότερους από 60 βασικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Δυναμικές Λίστες Επιχειρήσεων

Δημιουργήστε τις δικές σας έξυπνες λίστες επιλέγοντας τα κριτήρια που σας αφορούν περισσότερο όπως γεωγραφική περιοχή, υπηρεσίες/προϊόντα, χαρακτηριστικά και μέγεθος εταιρείας. Τα κριτήρια αναζήτησης αποθηκεύονται στο σύστημα και ανανεώνουν αυτόματα τη λίστα σας, χωρίς να χρειάζεται εσείς να ξεκινάτε κάθε φορά από την αρχή την αναζήτηση.

Εξαγωγή Αποτελεσμάτων

Έχετε τη δυνατότητα να εξάγετε τη λίστα με τις επιχειρήσεις που έχετε δημιουργήσει σε λογιστικά φύλλα για να την τροποποιήσετε και να την εκμεταλλευτείτε όπως ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας πιο γρήγορα με το findbiz

Κάντε σήμερα μία δωρεάν δοκιμή

Παίρνετε έξυπνες αποφάσεις

Με το findbiz, νιώθετε σίγουροι για τις επαγγελματικές αποφάσεις που παίρνετε καθώς μέσα από την επικαιροποιημένη και ολοκληρωμένη βάση δεδομένων αναγνωρίζετε ευκαιρίες, εξοικονομείτε διαθέσιμους πόρους και προστατεύετε την ευημερία της επιχείρησή σας.

Στοχεύετε Στρατηγικά

Μέσα από το έξυπνο feature του Lead Score, σας δίνεται η δυνατότητα να θέσετε προτεραιότητες και να προσεγγίσετε τις επιχειρήσεις που εσείς θέλετε με κριτήρια που εσείς ορίζετε. Στοχεύστε στρατηγικά τους υποψήφιους πελάτες σας και ασχοληθείτε εκτενώς με όσους είναι πιο πιθανόν να προχωρήσετε σε συνεργασία.

Εντοπίζετε τους “decision makers” κάθε επιχείρησης

Μέσα από την πλατφόρμα του findbiz, μπορείτε να εντοπίσετε τους “decision makers” κάθε επιχείρησης και να προετοιμάσετε μια προσωποποιημένη προσέγγιση στην επικοινωνία μαζί τους. Γνωρίζοντας τους ανθρώπους-κλειδιά της κάθε επιχείρησης, σας δίνεται η ευκαιρία να εφαρμόσετε στοχευμένες marketing ενέργειες με βάση τις ανάγκες του κάθε ρόλου και να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικά την Account-Based Marketing στρατηγική σας.

Ενισχύετε την παραγωγικότητα

Έχοντας εντοπίσει τους ανθρώπους – κλειδιά κάθε επιχείρησης, εύκολα και γρήγορα, έχετε την πολυτέλεια να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην πραγματική πώληση καθώς είσαστε απαλλαγμένοι από τις χαμένες ώρες στην αναζήτηση επιχειρήσεων που θέλετε να απευθυνθείτε και ανθρώπων που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε.

Αυξάνετε τις Πωλήσεις σας

Με τη σωστή στόχευση, τη σύνδεση με τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις και με περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με πραγματικές πωλήσεις, αυξάνετε τον αριθμό των ευκαιριών πώλησης και βελτιώνετε την αποτελεσματικότητα της πώλησης ενώ μπορείτε να σχεδιάσετε πιο αποδοτικές ενέργειες μάρκετινγκ με υψηλότερο return on investment (ROI).

Αποκτήστε Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Αξιοποιώντας το findbiz ως ένα Marketing εργαλείο σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο την αγορά και τη λίστα με τους δυνητικούς πελάτες σας, καθώς μέσα από τους αυτοματισμούς του findbiz, ενημερώνεστε με ειδοποιήσεις για τη μεταβολή της λίστας (προσθήκη ή αφαίρεση εταιρείας). Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ενημερώνεστε και για την εξέλιξη μιας λίστας με τους ανταγωνιστές σας.

Έξυπνες λύσεις για έξυπνους επαγγελματίες

Σε ποιους απευθύνεται;

Η καινοτόμα πλατφόρμα findbiz απευθύνεται σε marketing managers/directors, σε επαγγελματίες και στελέχη των πωλήσεων και των οικονομικών που επιθυμούν να:

Προσεγγίσουν νέους πελάτες

Διευρύνετε το δίκτυο των επαφών σας με επιχειρήσεις που μέχρι σήμερα αγνοούσατε τη δυναμική τους και συνάψετε επιχειρηματικές σχέσεις με πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις και τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Κάνουν έρευνα αγοράς

Αποκτήστε σφαιρική εικόνα της αγοράς σχετικά με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον εκάστοτε κλάδο οικονομίας και ενημερωθείτε για την πορεία τους. Με τον τρόπο αυτό γνωρίζετε με βεβαιότητα σε ποια επαγγελματική σχέση αξίζει να επενδύσετε.

Παρακολουθήσουν τον ανταγωνισμό

Ενημερωθείτε για τις ανταγωνιστικές σας επιχειρήσεις, την οικονομική τους πορεία σε βάθος χρόνου, την αύξηση ή μείωση των πωλήσεών τους, την μεταβολή στον αριθμό των υπαλλήλων τους και συγκρίνετε τα ευρήματα με τη δική σας επιχείρηση.

Σχεδιάσουν το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας τους

Διεισδύστε στα εσωτερικά των επιχειρήσεων και της αγοράς, παρακολουθήστε την εξέλιξή τους, συγκρίνετε οικονομικά μεγέθη και χρησιμοποιήστε όλα τα στοιχεία ως οδηγό για να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους για την επιχείρησή σας.

Αναζητήστε νέες προοπτικές και μεγιστοποιήστε τις πωλήσεις σας με το findbiz!

Κάντε σήμερα μία δωρεάν δοκιμή