Προσεγγίστε τους
αυριανούς πελάτες σας,
σήμερα

Κλείστε νέες επαγγελματικές συμφωνίες μέσω του findbiz, τη βραβευμένη Marketing & Sales πλατφόρμα που προσφέρει έγκυρα και αξιόπιστα Β2Β δεδομένα για περισσότερες από 1.5 εκ. επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο.

ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Αξιόπιστα δεδομένα

Αποκτήστε πρόσβαση σε επικαιροποιημένα δεδομένα που προσφέρουν αναλυτική και πολύπλευρη πληροφόρηση που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις.

Καινοτόμα εργαλεία ανάλυσης

Ενισχύστε την παραγωγικότητα της ομάδας πωλήσεων, 
αξιοποιώντας 50 κριτήρια αναζήτησης και έξυπνες λειτουργίες 
της πλατφόρμας για τον εντοπισμό νέων ευκαιριών

Έγκαιρη ενημέρωση

Ενημερωθείτε άμεσα και εντοπίστε πρώτοι νέους πιθανούς πελάτες σας με την αξιοποίηση μοντέλων αξιολόγησης και σύγχρονων μηχανισμών διάθεσης και παρακολούθησης επιχειρηματικής πληροφόρησης.

ΤΟ FINDBIZ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Companies
1.5 εκατ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Products
6.5 χιλ.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Countries
4
ΧΩΡΕΣ
Companies with financial data
1 εκατ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Users
30 χιλ.
ΕΝΕΡΓΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η υπηρεσία findbiz αποτελεί αξιόπιστο και απαραίτητο εργαλείο για την επιτυχή λειτουργία του τμήματος εταιρικών πελατών μας. Η δυνατότητα να αναζητούμε πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις με ευκολία και ταχύτητα είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Μέσω της πλατφόρμας, έχουμε βρει νέους συνεργάτες, πελάτες και ευκαιρίες που διευρύνουν το φάσμα των δραστηριοτήτων μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ/ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Το καθημερινό μας εργαλείο για να βρίσκουμε πελάτες στους πελάτες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ/ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Αναζητούσαμε έναν τρόπο να δημιουργήσουμε λίστες με υποψήφιους πελάτες για την ομάδα πωλήσεών μας. Έχοντας δοκιμάσει διάφορες πηγές, μας προτάθηκε το findbiz και έχει γίνει το νούμερο ένα εργαλείο μας στην αναζήτηση πελατών B2B. Το findbiz είναι εύκολο στη χρήση, έχει μια ποικιλία από κλειδιά αναζήτησης που κυμαίνονται από τον κλάδο έως τη γεωγραφία, περιέχει έναν τεράστιο αριθμό εταιρειών και δίνει τη δυνατότητα εξαγωγής και επεξεργασίας αναφορών, μελετών και δεδομένων ανάλογα με τις ανάγκες μας. Η εξυπηρέτηση πελατών από την ICAP CRIF είναι μια άριστη εμπειρία με γρήγορη υποστήριξη είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ/ΛΙΓΟΤΕΡΑ

To findbiz είναι εξαιρετικό εργαλείο το οποίο μας βοηθάει καθημερινά στην ανεύρεσή νέων πελατών . Το σημαντικότερο όμως είναι, το γεγονός ότι, έχουμε την δυνατότητα να αναζητούμε εταιρείες, σύμφωνα με τα κριτήρια που θέτει καθημερινά η LeasePlanAld. Συνεπώς αυξάνουμε σε μεγάλο βαθμό την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα του τμήματος πωλήσεων. Κατά την διάρκεια του 2023 αυξήσαμε κατά 10% τις συναντήσεις μας με Prospect πελάτες, από την καθημερινή χρήση του findbiz.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ/ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Έγινε το «δεξί μας χέρι», οργάνωσε την καθημερινότητά μας και την έκανε πιο αποδοτική. Οι εκτεταμένες δυνατότητες του findbiz και η πλούσια βάση δεδομένων από ελληνικές επιχειρήσεις, μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε σε βάθος το εύρος των διαθέσιμων υποψήφιων πελατών που υπάρχουν στην αγορά. Ένας πολύτιμος επαγγελματικός θησαυρός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ/ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Χάρη στο findbiz, το τμήμα πωλήσεων γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ποιες εταιρείες είναι προτιμότερο να προσεγγίσει, κάνοντας τη δουλειά πιο εύκολη, πιο στοχευμένη και παραγωγική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ/ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που δίνει πολύτιμη πληροφόρηση για τις Ελληνικές επιχειρήσεις σε πραγματικό χρόνο. Εύκολα προσαρμόσιμο στις δικές μας επαγγελματικές ανάγκες. Σταθερή η συνεργασία μας με τo findbiz.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ/ΛΙΓΟΤΕΡΑ