Συνδρομή

Το findbiz σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας, που με σωστή στόχευση, αυξάνετε τον αριθμό των ευκαιριών πώλησης και ταυτόχρονα βελτιώνετε την αποτελεσματικότητα της πώλησης.

Εφόσον στοχεύετε, διαχειρίζεστε ή ψάχνετε για εταιρείες, το findbiz σας βοηθά στην κατανόηση των στοχευμένων κλάδων που οι εταιρείες λειτουργούν.

Ισχυρά εργαλεία αναζήτησης ενεργοποιούν την βελτιστοποίηση της επιχειρηματικότητας και με καινοτόμα εργαλεία ανάλυσης σας βοηθούν να βρείτε τις επαφές που θα μετατραπούν σε ευκαιρίες πώλησης.

 

Αύξηση των εσόδων μέσα από την πληροφορία
Η μεγαλύτερη βάση εταιρειών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια με περισσότερες από 1.000.000 εταιρείες.
Οικονομικά στοιχεία με εύρος 3-ετίας.
Στοιχεία Κλάδων βασισμένα στην κατηγοριοποίηση ΝΑCE 2.

 

Έξυπνες λειτουργίες στόχευσης
Εστίαση στις εταιρείες που πληρούν τα κριτήρια της στόχευσης σας.
Έξυπνες δυναμικές λίστες που δημιουργούν ευκαιρίες πώλησης.

 

Ελαχιστοποίηση του κύκλου πώλησης και αύξηση κερδών
Με την αξιοποίηση των λειτουργιών του findbiz, αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην πραγματική πώληση και εστιάζετε στις ευκαιρίες που έχουν αξία.
Οι λειτουργίες προηγμένης αναζήτησης, με δυνατότητα ανάλυσης και εξαγωγής στοχευμένης πληροφορίας, σας προσφέρουν υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI).

 

Πακέτα Συνδρομής
Πρόσβαση στην Ελλάδα + 200 units
Πρόσβαση σε 4 χώρες + 200 units
Financial Add on Module

Προβολή

Διαφημιστείτε στην μεγαλύτερη ηλεκτρονική Β2Β αγορά

Το findbiz είναι το σημείο όπου Β2Β προμηθευτές βρίσκουν Β2Β πελάτες.
Είναι το πιο αναγνωρισμένο επιχειρηματικό εργαλείο στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, παρέχοντας διαφορετικές δυνατότητες προβολής προσαρμοζμένες στις ανάγκες σας.


Ενίσχυση του εταιρικού σας προφίλ

Προβάλετε το προφίλ της εταιρείας εμπλουτισμένο με προϊόντικό υλικό και εταιρική πληροφόρηση και αυξήστε τις πιθανότητες εμφάνισης της εταιρείας σας στις οθόνες του findbiz.

Βελτίωση της αναγνωρισιμότητάς σας
Εξασφαλίστε προνομιακή εμφάνιση στις κορυφαίες 3 θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης στον κλάδο ή τους κλάδους που σας ενδιαφέρουν.
Ενισχύστε την παρουσία σας μέσω προβολής διαφημιστικών banner στο findbiz, με δυνατότητα στοχευμένης εμφάνισης σε οθόνες όπου οι πελάτες ενδιαφέρονται να βρουν εταιρείες σαν τη δική σας.

 

Πακέτα Προβολής
Enriched Profile
Home page promoted companies
Side Banner
Top Banner
Top banner - Homepage
Logo / mini logo
Top-3 (NACE)