Βρείτε επαφές που μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικές ευκαιρίες πώλησης.

Αξιοποιήστε την επικαιροποιημένη βάση δεδομένων

του findbiz και προσεγγίστε τους αυριανούς σας πελάτες γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά.

Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερες από

1.5 εκ. επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο.

findbiz.gr

Η έξυπνη επιλογή για την επιχείρηση που θέλει να

ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό

Κερδίστε 200 Units δωρεάν, για εξαγωγή στοιχείων

επιχειρήσεων, με την αγορά ενός πακέτου συνδρομής

Επιταχύνετε τις πωλήσεις σας & αναπτύξτε την επιχείρησή σας

Νέες Eυκαιρίες Ανάπτυξης
Βρείτε τις επιχειρήσεις που θα γίνουν οι αυριανοί σας πελάτες μέσα από καινοτόμα εργαλεία ανάλυσης, επιλέγοντας περισσότερα από 50 διαφορετικά κριτήρια στην αναζήτησή σας. Επικοινωνήστε πρώτοι με τις νέες επιχειρήσεις και δημιουργήστε ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Πρόσβαση σε Αποκλειστικές Πληροφορίες
Αναζητήστε αποκλειστικές πληροφορίες για περισσότερες από 1.5 εκατομμύριο επιχειρήσεις, όπως ποσοστά και χώρες εισαγωγών/εξαγωγών, εμπορικά σήματα, τοπικούς αντιπροσώπους, lead score. Αποκτήστε εικόνα της αγοράς με άμεση πρόσβαση σε κλαδική πληροφόρηση, που αφορά σε περισσότερους από 60 βασικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας.
Δυναμικές Λίστες Επιχειρήσεων
Δημιουργήστε τις δικές σας έξυπνες λίστες επιλέγοντας τα κριτήρια που σας αφορούν περισσότερο όπως γεωγραφική περιοχή, υπηρεσίες/προϊόντα, χαρακτηριστικά και μέγεθος εταιρείας. Τα κριτήρια αναζήτησης αποθηκεύονται στο σύστημα και ανανεώνουν αυτόματα τη λίστα σας με νέες εταιρείες, χωρίς να χρειάζεται εσείς να ξεκινάτε κάθε φορά από την αρχή την αναζήτηση.

Κινηθείτε έξυπνα

& ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό

Στοχεύετε Στρατηγικά

Μέσα από το έξυπνο feature του Lead Score, σας δίνεται η δυνατότητα να θέσετε προτεραιότητες και να προσεγγίσετε τις επιχειρήσεις που εσείς θέλετε με κριτήρια που εσείς ορίζετε. Στοχεύστε στρατηγικά τους υποψήφιους πελάτες σας και ασχοληθείτε εκτενώς με όσους είναι πιο πιθανόν να προχωρήσετε σε συνεργασία.

Εντοπίζετε τους "decision makers" κάθε επιχείρησης

Μέσα από την πλατφόρμα του findbiz, μπορείτε να εντοπίσετε τους “decision makers” κάθε επιχείρησης και να προετοιμάσετε μια προσωποποιημένη προσέγγιση στην επικοινωνία μαζί τους. Γνωρίζοντας τους ανθρώπους-κλειδιά της κάθε επιχείρησης, σας δίνεται η ευκαιρία να εφαρμόσετε στοχευμένες marketing ενέργειες με βάση τις ανάγκες του κάθε ρόλου και να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικά την Account-Based Marketing στρατηγική σας.

Αυξάνετε τις Πωλήσεις σας

Με τη σωστή στόχευση, τη σύνδεση με τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις και με περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με πραγματικές πωλήσεις, αυξάνετε τον αριθμό των ευκαιριών πώλησης και βελτιώνετε την αποτελεσματικότητα της πώλησης ενώ μπορείτε να σχεδιάσετε πιο αποδοτικές ενέργειες μάρκετινγκ με υψηλότερο return on investment (ROI).

Αναζητήστε νέες προοπτικές και μεγιστοποιείστε τις τις πωλήσεις σας με το findbiz!

Κερδίστε επιπλέον 200 δωρεάν units

για εξαγωγή στοιχείων επιχειρήσεων